!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3c.org/TR/1999/REC-html401-19991224/loose.dtd"> KunstCMS


BESTELFORMULIER

ja, graag bestel ik het CMS

full
€ 299,= Eenmalig voor het cms
Plus abonnement en hosting niet inbegrepen
light
€ 150,= per jaar.
Na 6 jaar € 100,= per jaar.
Plus abonnement en hosting inbegrepen
ik wil full / light (zie prijzen voor volledige uitleg)

Het Plus abonnement voorziet, via e-mail of telefonisch, in een kortelijns helpdesk en advies, het automatisch updaten van nieuwe functionaliteiten en het terugplaatsen van door de klant gemaakte back-ups. Wij adviseren darrom altijd om het Plus abonnement mee te bestellen alleen voor Full pakket 50,= per jaar , in het Light pakket is het Plus abonnement begrepen..
ik bestel ook het Plus Abonnement

De webshopmodule is een eenvoudige winkel, waarbij een bezoeker producten kan bestellen waarbij de facturering per post of e-mail verloopt. Geen Ideal of creditcard betalingen. Wel 6% en 21% BTW instellingen, eenmalig € 20,= en € 5,= per jaar bij Full pakket, bij Light pakket de eerste 5 jaar € 10,= per jaar en daarna € 5,= per jaar.
ik wil ook graag de webshopmodule

Optionele ondersteuning bij het opzetten van je website:
Snel met hulp opbouwen van je website en wegwijs worden in het systeem d.m.v. een telefonisch consult: 2 x 1 uur, kosten €60,=
ik wil graag het telefonisch consult

Bouw: Wij bouwen je website aan de hand van je wensen.
Wij kunnen vaak je oude website in het cms omzetten met behoud van je huisstijl, € 50,= per uur voor de eerste drie uur, daarna € 40,= per uur. Alleen in combinatie met het Plus Abonnement. Klik in het menu op 'extra opties' voor meer informatie.
ik wil graag dat kunstcms mijn website bouwt

Je naam:

Je adres:

Je postcode:

Je woonplaats:

Je emailadres:

Je telefoon:

Ik heb al een domein, namelijk:

Ik heb nog geen domein. Gewenste domeinnaam:

Je opmerkingen/vragen:

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden